Träning

Vill du träna utan att känna hetsen kring kläder och utseende?

– Vi erbjuder träning i avslappnad miljö!

Aktiv Kvinna i Hammarby Sjöstad är ett tjejgym där vi erbjuder effektiv expressträning, där kroppen får sitt på 30 min, i en personlig, avslappnad miljö. Till oss kan komma precis som du är. Våra maskiner är lätta att använda och har inga svåra inställningar, inte heller risker för skador, dessutom är de framtagna för kvinnokroppen. Alla kan träna cirkelträning! Vi har också gruppträningar, konditionsmaskiner på övervåningen med utsikt över allén och andra redskap och fria vikter finns även för den som gillar det.

Vi bryr oss om din kropp men vi fokuserar på insidan, att du mår bra och känner dig bekväm när du tränar, att gymmet är en härlig fristad för dig.  Vi har kvinnliga personliga tränare som kan hjälpa dig nå dina mål eller bara hitta lusten i träningen igen. Vill du träna med en personlig tränare behöver du inte vara medlem, alla är välkomna att träna med våra PT:s. Läs mer om personlig träning i undermenyn.

Vårt övriga utbud av kurser och behandlingar erbjuds till både kvinnor och män, medlemmar och icke-medlemmar. Som medlem har du alltid medlemspris på våra kurser.

På onsdagar kl 9-11 har vi gemensam cirkelträning i grupp. Då kan man inte köra individuell cirkelträning.

Boka en gratis ”Prova på”-träning med instruktör så kommer du att känna att det är lätt att trivas hos oss!

Träning

Boka en gratis provträning