Träna säkert hos oss!

Vi gör allt vi kan för att ni ska kunna träna säkert hos oss trots situationen med Corona-virus. Vi har utökat städningen och torkar av alla handtag mm med desinfektionsmedel minst en gång om dagen. Sprayflaska med desinfektionsmedel står också framme så ni kan använda det efter behov.

Det är väldigt lugnt hos oss nu så alla som tränar individuellt kan utan problem genomföra sin träning utan att behöva komma nära andra i lokalen eller i omklädningsrum. Så alla ni som saknar er träning och kan komma hit på ett säkert sätt, kom hit och se att det går att träna säkert. I den här situationen så är det ju även bra att bibehålla formen och hålla sig stark.

När det gäller våra pass så har vi satt ett maxantal på 9 deltagare per pass för att undvika att så många ska komma så tätt inpå varandra. Våra dagpass är inställda just nu men vi planerar att starta dessa inom närmaste framtiden med samma restriktion för max antal deltagare. Vi, som alla andra, följer utvecklingen dag för dag för att anpassa oss till rådande läge. Alla som tillhör riskgrupper behöver förstås vara extra försiktiga.

Öppettider

Måndag9-13, 16,30-19,30
Tisdag15-18
Onsdag9-13, 16,30-19,30
Torsdagobemannat
Fredag9-13, 16-18,30
Lördagobemannat
Söndagobemannat

Ändrade Öppettider

OBS! Vi har justerat våra tider då vi bemannar receptionen från 2020-03-23.
Välkommen att boka tid för gratis provträning etc.

Inpassering medlemmar kl 05 - 23 alla dagar.
Skaffa din inpasseringsbricka i receptionen.

Kontaktuppgifter

Aktiv Kvinna, Hammarby
Hammarby Allé 98
120 65 Stockholm
08 - 642 99 11

hammarbysjostad@aktivkvinna.se

Hitta till oss

Klicka här för karta »

Övriga studios