Permanent Makeup & Tatueringsborttagning

Jekaterina Morozova

Certifierad Permanent Makeupartist och Diplomerad Nagelteknolog

Du hittar mer information och bokar behandling på denna länk:

https://www.bokadirekt.se/places/jm-beauty-studio-23858

Tel: 076 – 099 5126. Mail: info@jmbeautystudio.se

 

PERMANENT MAKEUP

Permanent makeup är en praktisk lösning för dom som vill förstärka sina färger, ser fräschare ut, för de som har svettigt jobb eller tränar där det kan vara svårt att få makeup att hålla samtidigt. Kosmetisk tatuering passar bra för att korrigera ojämnheter, skapa symmetri och spara in tid på smink och sminkborttagning.

Micropigmentering teknik

Micropigmentering är en mest av populära kosmetisk tatuering teknik som utförs med maskin och införs pigment i huden med speciell nål. Behandlingen utförs med stark lokal bedövning.

Pigment och påfyllning ( touch up)

Pigment som appliceras i huden och gradvis byggs en färg och form upp håller 1,5- 3 år, det beror på hudtyp. Färgen blir mjukare med tiden, för att bibehålla färgen rekommenderas en påfyllning 1- 2 år efter avslutad behandling.

Konsultation inför behandlingen

Konsultation tid är 20-30 minuter. Vi går igenom dina önskemål och förväntningar, du får information om pigmenten och färg. Vi pratar och diskuterar i lugn och ro, du får möjlighet att få svar på dina frågor. Du får att fylla i ett frågeformulär om sitt hälsotillstånd, eventuella tidigare sjukdomar och operationer, sedan bokar vi in en tatueringstid.

Viktigt! Obligatorisk konsultation vid cover-ups!!!

Innan behandlingen

30 dagar innan och 30 dagar efter förre behandlingen få man inte göra fillers ( om läppar eller ögonbryn kommer att bli behandlingsområde)

7 dagar innan och 7 dagar efter få man inte färga bryn och ögonfransar (om bryn och ögon kommer att bli behandlingsområde)

7 dagar innan behandlingen få man inte använda antibiotika

48 timmar innan få man inte dricka alkohol

48 innan undvik solning

Använd inte mascara på behandlingsdag, inga lösögonfransar och kontaktlinser ( om ögon kommer att bli behandlingsområde)

På behandlingsdag få man inte dricka drycker som innehåller koffein (det kan höja blodtrycket)

Om man har bokat tid för behandlingen, blir sjuk då rekommenderas att man avbokar tiden och få en ny tid då man blivit frisk.

 

Behandlingar