Om oss

Aktiv Kvinna Hammarby Sjöstad är ett träningscenter som erbjuder kvinnor effektiv träning och förebyggande friskvård. I våra lokaler hittar du också massor av behandlingar för både kvinnor och män, allt från skönhetsbehandlingar, avslappnande spa-behandlingar och massage samt medicinska behandlingar.

Gymmet erbjuder effektiv expressträning, gruppträningar och maskiner för konditionsträning.  Vi erbjuder en personlig, avslappnad miljö dit du kan komma precis som du är. Hos oss strävar vi efter en klubbkänsla som kan ge dig råd, stöd och motivation i din träning. Därför får du en introduktionsträning med instruktör när du blir medlem och du kan också boka personlig träning till mycket fördelaktigt pris. Till oss kan du komma och få ett personligt program anpassat just för dina förutsättningar och önskemål.

Vi tog över träningscentret i juni 2016 och med lång erfarenhet och kunskap vill vi utveckla och fördjupa vårt utbud och erbjudande av träning för kvinnor. Vi vill vara det bästa alternativet för alla kvinnor som vet att de verkligen skulle behöva träna men inte känner sig riktigt hemma och motiverade på de stora gym-kedjorna. Hela vår verksamhet riktar sig just till er och hela tränings-konceptet är speciellt utformat för kvinnor; de maskiner som används i expressträningen, våra gruppträningspass samt det stöd och den kunskap vi erbjuder.

 

Marina Apostolova

Ägare, Studiovärdinna, Pass & Personlig tränare

Utbildning: Specialist inom adaptiv gymnastik- och idrottspedagogi , 5-årig utbildning vid Sankt-Petersburgs statliga gymnastik- och idrottsakademi.1 år vid GIH och Stockholms universitet.
Arbetat som bl a gruppträningsinstruktör i drygt 20 år. Specialområden: Tar hand om studion, hjälper våra medlemmar med träning och håller pass.
Personlig träning; Vill du komma igång eller komma vidare med din träning, boka en tid med Marina. Likaså om du vill få tips hur du kan träna trots skada eller liknande besvär.


Camilla Ljungblom

Studiovärdinna och Pass

Specialområden: Camilla är en av våra klippor som tar hand om studion. Har ni frågor om något som rör studion har Camilla koll.

Ulla Wigström

Medicinsk Fotvårdare & Hudvårdsterapeut

Utbildning: Medicinsk fotvårdare, 37 års erfarenhet. Undersköterska samt utbildad på hudvårdsmärket Exuviance Specialområden: Specialist på nageltrång. Öronhåltagning.

Ulla har 37 års erfarenhet av fotvård, det finns inte en fot hon inte har sett. Har du problem med fötterna eller bara vill ge de lite omtanke är det Ulla du ska gå till.

Christina Margaritoglou

Fransstylist. tel: 072 316 83 93, email: christina@fransstylistensthlm.se, hemsida: http://www.fransstylistensthlm.se

Utbildning: Fransförlänging Single Lashes. Finare Fransar, Stockholm. Makeup-artistutbildning Makeup Store, Stockholm. Specialområden: Utbildad inom fransförlängning enligt Single Lash-metoden (singelfransmetoden) för det mest naturliga och hållbara resultatet. Christina brinner för fransförlängning och tycker det är det bästa jobbet som finns! Hon är mycket mån om sina kunder och hennes ledord är noggrannhet, kvalitet och säkerhet. Hon utför i dagsläget elevbehandlingar. Skillnaden mot en certifierad fransstylist är att det tar något längre tid.

Najia Roshan

SPA-terapeut. tel: 070 200 61 00, hemsida: www.roshanspa.info

Utbildning: SPA-terapeut Specialområden: Uppe på Roshan SPA hittar du alla härliga SPA-behandlingar du kan önska. Alginpackning, moor mud, spirulina, aromainpackning med mera. Roshan SPA erbjuder också manikyr och pedikyr.

Malisa Leethonta

Massageterapeut, tel 070 722 73 30

Specialområden: Jag ger djupgående massage för att mjuka upp ansträngda och smärtande muskler som man fått på grund av, som ett av många exempel, det så kallade ”kontors syndromet”. Jag hjälper dig med att lindra smärta och stelhet i nacke, rygg, ben, fötter och händer.
Klassisk oljemassage, Traditionell Thaimassage, Fotmassage, Massage för gravida
Jag kommer närmast från Nacka Värmdö Kiropraktik där jag arbetade som massageterapeut i 1,5 år.