Om oss

Aktiv Kvinna Hammarby Sjöstad är ett träningscenter som erbjuder kvinnor effektiv träning och förebyggande friskvård. I våra lokaler hittar du också massor av behandlingar för både kvinnor och män, allt från skönhetsbehandlingar, avslappnande spa-behandlingar och massage samt medicinska behandlingar.

Gymmet erbjuder effektiv expressträning, gruppträningar och maskiner för konditionsträning.  Vi erbjuder en personlig, avslappnad miljö dit du kan komma precis som du är. Hos oss strävar vi efter en klubbkänsla som kan ge dig råd, stöd och motivation i din träning. Därför får du en introduktionsträning med instruktör när du blir medlem och du kan också boka personlig träning till mycket fördelaktigt pris. Till oss kan du komma och få ett personligt program anpassat just för dina förutsättningar och önskemål.

Vi tog över träningscentret i juni 2016 och med lång erfarenhet och kunskap vill vi utveckla och fördjupa vårt utbud och erbjudande av träning för kvinnor. Vi vill vara det bästa alternativet för alla kvinnor som vet att de verkligen skulle behöva träna men inte känner sig riktigt hemma och motiverade på de stora gym-kedjorna. Hela vår verksamhet riktar sig just till er och hela tränings-konceptet är speciellt utformat för kvinnor; de maskiner som används i expressträningen, våra gruppträningspass samt det stöd och den kunskap vi erbjuder.

 

Marina Apostolova

Ägare, Studiovärdinna, Pass, Personlig tränare, Dermapen Microneedling behandlingar.

Utbildning: Specialist inom adaptiv gymnastik- och idrottspedagogi , 5-årig utbildning vid Sankt-Petersburgs statliga gymnastik- och idrottsakademi.1 år vid GIH och Stockholms universitet.
Arbetat som bl a gruppträningsinstruktör i drygt 20 år.
Utbildning i Dermapen Microneedling 2017 av Dr Vinny Richards som också arbetar här på studion. Specialområden: Tar hand om studion, hjälper våra medlemmar med träning och håller pass.
Personlig träning; Vill du komma igång eller komma vidare med din träning, boka en tid med Marina. Likaså om du vill få tips hur du kan träna trots skada eller liknande besvär.
Marina utför också behandlingar med Dermapen Microneedling.

Camilla Ljungblom

Studiovärdinna och Pass

Specialområden: Camilla är en av våra klippor som tar hand om studion. Har ni frågor om något som rör studion, träning. medlemskap eller produkter har Camilla koll.
Camilla har hand om våra populära dagpass tisdag, onsdag och fredag samt vårt Viktminskningsprogram.

Dr Vinny Nightingale

Behandling med Botox, fillers, PRP vampyrbehandling och Akupunktur.

Utbildning: Sjuksköterska 1987 UK, Narkosläkare 1995 Australien, Akupunktur 2007 Kina, Utbildningar i Botox, Dermal Fillers och PRP vampyrbehandling 2014, 2015 och 2016 på Harley Street Clinic i London.