Massageterapeut Malisa Leethonta

”Jag ger djupgående massage för att mjuka upp ansträngda och smärtande muskler som man fått på grund av, som ett av många exempel, det så kallade ”kontors syndromet” Jag hjälper dig med att lindra smärta och stelhet i nacke, rygg, ben, fötter och händer.”

• Klassisk oljemassage
• Traditionell Thaimassage
• Fotmassage
• Massage för gravida

Varmt välkommen att boka en tid hos mig!

Boka här:  https://malisa.bokadirekt.se

Jag kommer närmast från Nacka Värmdö Kiropraktik, där jag arbetade som massageterapeut i 1,5 år.

Jag kommer från Sakon Nakhon i nordöstra Thailand, har bott i Sverige i sex år och blev svensk medborgare i maj 2016. Jag har genomgått en massageutbildning i Thailand, både gällande klassisk oljemassage, traditionell Thaimassage, fotmassage samt huvudmassage. Jag ger även massage till gravida.

Jag gick min massageutbildning 2009 på Sakon Nakon yrkeshögskola. Min närmaste lärare och mentor är Mr Aphichard Phadankaew. Sakon Nakon yrkeshögskola är certifierad och godkänd enligt Thai Ministry of Education. Jag arbetade som massör i min hemstad i Thailand innan jag flyttade till Sverige.

På fritiden utövar jag yoga och aerobic dans. Utöver detta tränar jag i stort sett varje dag d v s jag rör på mig i någon form som till exempel simning och promenader. Hälsa är för mig den viktigaste faktorn för att jag ska må bra och leva ett innehållsrikt liv.

 

 

Behandlingar