Dag-passen ställs in p g a av smittorisk

P g a smittorisken ställer vi in våra dag-pass tills vidare. De passen brukar ofta vara fulltecknade och inriktar sig mot seniorer. Vi har ännu inte beslutat om någon åtgärd för kvällspassen. Fredagens kvällspass brukar vara lugnt och det kör vi som vanligt. Bedömer vi att det är lämpligt så kommer vi att ställa in även kvälls-passen

Vi följer hur situationen utvecklas och vilka rekommendationer som kommer från myndigheterna. Vi hoppas att vi kan återuppta dag-passen så snart det är lämpligt från smittorisk-synpunkt.

Vi har öppet för induviduell träning som vanligt. Vi är ett litet gym och det är sällan mycket folk samtidigt förutom vid de populäraste passen. Det finns rengöringsspray och torkpapper framme för redskap som ni kan använda. Desinfektionsmedel för händer finns, men att gnugga händerna med tvål och vatten är snarare mer effektivt enligt expertisen.

I övrigt gäller samma försiktighet som i samhället i stort. Känner du något symtom, stanna hemma och om nödvändigt sök vård. Har du varit i några av de svårare drabbade områdena som norra Italien eller Iran, var extra försiktig och avvakta två veckor innan du börjar träna.

Öppettider

Måndag9-13, 16,30-19,30
Tisdag15-18
Onsdag9-13, 16,30-19,30
Torsdagobemannat
Fredag9-13, 16-18,30
Lördagobemannat
Söndagobemannat

Ändrade Öppettider

OBS! Vi har justerat våra tider då vi bemannar receptionen från 2020-03-23.
Välkommen att boka tid för gratis provträning etc.

Inpassering medlemmar kl 05 - 23 alla dagar.
Skaffa din inpasseringsbricka i receptionen.

Kontaktuppgifter

Aktiv Kvinna, Hammarby
Hammarby Allé 98
120 65 Stockholm
08 - 642 99 11

hammarbysjostad@aktivkvinna.se

Hitta till oss

Klicka här för karta »

Övriga studios