Energibalansering

Varmt välkommen att boka tid för konsultation/behandling!

Energibalansering är en mjuk behandling för dig som vill ha tillgång till mer av din energi. Perfekt för dig som vill ha en avkopplade behandling och behöver komma ned i varv eller för dig som är trött och behöver stärka och höja din energinivå t ex för att lättare kunna hantera stress. Genom att mjukt stimulera kroppens eget energisystem balanserar terapeuten klientens energifält och rensar och frigör stagnerad energi.

Läs vad en kund skriver om behandlingen:

”Energibalanseringen har hjälpt mig att släppa på spänningar jag burit på. Redan efter första behandlingen kände jag effekt. Jag har tagit sammanlagt fyra behandlingar en gång i veckan. Jag känner mig mer balanserad och hel som människa. Har blivit mer självständig och säker på mig själv. Jag känner större samhörighet med omvärlden och har fått en inre lugn. Susanne är en lyhörd person som är lätt att tycka om och öppna sig för.”

Priser

500 kr 45 min inkl uppföljning via sms eller telefon enligt klientens önskemål

150 kr 20 min ”prova på behandling”

0 kr 15 min Information och konsultation

 

Susanne Mattsson / Energiterapeut

Jag är diplomerad energiterapeut från Energytalk, läs gärna mer på  www.energytalk.se

För mig är livskraften och energin grunden till vårt välbefinnande och jag vill hjälpa dig att få  tillgång till hela din energi och inneboende kraft. Om man har hög energi så blir oftast livet lite enklare och det blir lättare att välja den väg och ta de beslut som är rätt för just dig.

Varmt välkommen att boka tid för konsultation/behandling!

Boka online via boka direkt eller ring: 08-642 99 11

Boka direkt »

Behandlingar

Boka via
Boka direkt!