Dermapen Microneedling, PRP Microneedling

Dermapen Microneedling ger dig effektivt yngre hud. Nu har har vi erbjudande med fantastiska priser från 979 kr.

Boka via knappen längst ned på sidan.

Det här är Dermapen Microneedling:

Dermapen Microneedling är en avancerad, fraktionerad nålningsbehandling som ökar hudens produktion av kollagen. Nyproduktionen av naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av fraktionerad laser, dock med mycket mindre biverkningar, mer smärtfri och kortare återhämtningstid.

Behandlingsmetoden är också mer effektiv och djupgående än microdermabrasion och kemisk peeling.

OBS! Vi ger 10% rabatt på efterföljande behandlingar när du gör en kur! Max 3 månader mellan behandlingarna.

Nålningsbehandlingen är ena delen av behandlingen. Den andre delen är att vi under behandlingen använder en cocktail av hyaluronsyra, collagen, vitaminer och mineraler som förs djupt ner i huden. Vi använder serum med hög effektivitet (medical grade, t ex hyaluronsyra 3,5%). Vi anpassar kostnadsfritt ditt serum efter önskemål, t ex extra collagen eller c-vitamin.

Innan behandlingen rengör vi huden och lägger en mask som förbereder huden för behandlingen. Efter behandlingen lägger vi en ny mask som förstärker effekten av behandlingen och lugnar ned huden. För detta använder vi Exuviance prisbelönta produkter. Om möjligt, kom till behandlingen utan eller med minimal makeup. Makeup är inget hinder för behandlingen men vi måste lägga ner lite mer tid på borttagning.

PRP Microneedling

Denna behandling görs i stora delar på samma sätt som vanlig microneedling men man lägger till PRP i behandlingen. Det innebär att man tar en liten mängd blod från patienten och extraherar blodplättar. Blodet centrifugeras i en speciell maskin där röda blodceller separeras från blodplättplasman, som är den komponent i  blodet som är mycket effektiv för att behandla t ex brännskador och andra skador i huden. Både vitamincocktail och blodplättplasma används i nålningsbehandlingen vilket gör den ännu effektivare i att göra huden fylligare och reducerar fina linjer och rynkor. Blodplasman frigör tillväxtfaktorer som stimulerar andra celler runt det behandlade området som fylls ut och ökar i volym.

Om man önskar kan behandlingen avslutas med injektioner för att få mer effekt. Vi tar hjälp av vår läkare för att ta blod, separera plasman samt att göra injektionerna.

Läs mer under fliken PRP Vampyrbehandling för mer information.

Dermapen rekommenderas för behandling av:

 • Åldrad och slapp hud
 • Fina linjer och rynkor
 • Röklinjer runt munnen
 • Huduppstramning och föryngring
 • Stora porer
 • Pigmenteringar
 • Ärr (acne ärr, kirurgi och brännskador)
 • Hudbristningar

Kontraindikationer. När du inte ska behandla med Dermapen:

 • Strålbehandling eller laserbehandling i området senaste året.
 • Svårinställd diabetes (instabilt blodsocker)
 • Benägenhet för Keloid ärr
 • Allergi mot rostfritt stål
 • Blödarsjuka
 • Inflammation i huden, psoriasis
 • Pågående infektion i huden tex Herpes
 • Gravida och ammande.

Behandlingen:

Dermapen är en avancerad teknik som använder sig av flera tunna nålar för att vertikalt penetrera huden genom ett vibrerande nålhuvud. Den automatiska vibrerande funktionen med sterila tunna engångsnålar skapar upp till 1300 mikrokanaler i huden per sekund som stimulerar den naturliga kollagen-produktionen. Kanalerna gör att det serum som används under behandlingen kan tränga djupt ner och stimulera kollagenet optimalt. Den ökade absorptionen av de aktiva ingredienserna ner i huden ger snabb läkning och återbyggnad av ny hud.

Dermapen penetrerar huden mellan 20 till 90 gånger per sekund med en reglerbar hastighet, och från 0,25 mm till 2,5 mm djup, beroende på vilket område som skall behandlas. Behandlingen sker med minsta möjliga obehag och smärta. Bedövningskräm kan användas om man önskar då man gör mer djupgående behandlingar.

Hur många behandlingar behövs:

Du kan se resultat redan efter en behandling. För mer långvarigt och markant resultat behövs dock en serie behandlingar. Huden fortsätter att byggas upp i ytterligare 6-12 månader efter avslutad kur.

OBS! Vi ger 10% rabatt på alla eterföljande behandlingar!

Det är individuellt hur många behandlingar som behövs, beroende på vad du vill behandla och önskat resultat. Generellt rekommenderar vi en grundkur på 3-6 behandlingar med 4-6 veckor mellan behandlingarna.

Ungefärliga rekommendationer:

Hudföryngring: 3-6 behandlingar, 4-6 veckors mellanrum.

Lyster/uppfräschning: 1-2 behandlingar, 5-6 mån mellanrum.

Ärr (acne, kirurgi, brännskada): 6-8 behandlingar, 3-4 veckors mellanrum.

Efter behandlingen:

Generellt ingen konvalescenstid, du kan uppleva ansiktsrodnad upp till 12 timmar efter behandlingen. I vissa enskilda fall kan det ta 1-2 dagar innan huden återhämtat sig helt men redan efter 48 timmar kan make-up appliceras. De flesta kan återgå till normala dagliga aktiviteter direkt/ dagen efter behandlingen. Efter avslutad behandling förbättras hudkvalitén under de följande 3-4 månaderna

I behandlingen används: 

– Sterila nålhuvuden av engångsmaterial

– Vitamincoctail som innehåller hyaluronsyra 3,5% (medical grade) för mer effekt + 53 aktiva ingredienser (vitaminer, aminosyror, antioxidanter, mineraler, koenzymer och nukleinsyror) som i sig själv stimulerar cellfunktioner, stoppar fria radikaler samt ökar proteinproduktionen (kollagen & elastin) i huden

Marina Apostolova / Dermapen Microneedling

Utbildning i Microneedling 2017.

Ansiktsmassage VivaTon 2018.

HIFU Ultherapy 2019

Exuviance hudvårdsbehandling, grundkurs 2019.

Utbildning i Kosmetologi HEDU Online 2019-2020.

Boka online via boka direkt eller ring: 08-642 99 11

Boka direkt »

Behandlingar

Boka via
Boka direkt!