Medicinsk Hudvård

På vår övervåning har vi vår skönhetssalong med flera behandlingsrum. Vi välkomnar både män och kvinnor till behandlingarna. Hos vår hudvårdsterapeut kan du boka in en hudvårdskonsultation utan kostnad för att få höra vad som passar just din hud. Vi har flera ansiktsbehandlingar och peeling beroende på hur just din hud mår.

Vi jobbar med Exuviance härliga produkter. Exuviance peeling med AHA ger först en skonsam exfoliering av hudens övre lager genom att bindningarna mellan de döda hudcellerna löses upp. Det är endast döda hudceller som avlägsnas. Hud som är mycket torr får till exempel hjälp genom att borttagningen av fjällande hudlager förbättras. Dessutom förbättras huden ytterligare genom att produktionen och avstötningen av hudceller balanseras. Elastinet och kollagenet förbättras. Detta är fördelar som endast uppnås med AHA och som inte någon annan kemisk eller mekanisk exfoliering kan ge.

Exuviance AHA har en optimal sammansättning avseende koncentration, pH-värde och effektivitet. Tack vare ett patenterat system är Exuviance AHA mycket effektivt, men utan att irritera. En peeling är bra mot acne, åldrande, solskadad grovporig och pigmentförändrad hud. Passar även känslig hy samt rosacea.

På vår Boka direkt-sida bokar du din behandling och ser alla priser, klicka på den gröna knappen eller här >>

 

Behandlingar

Boka via
Boka direkt!