Fransförlängning

Fransförlängning

För mer information och bokning, följ länken

Boka fransstylist direkt

 

FRANSFÖRLÄNGNING I HAMMARBY SJÖSTAD

FransstylistEn fransförlängning är en semi-permanent skönhetsbehandling som ger dina ögon längre och fylligare fransar. Du får en mascaraeffekt med extra allt! Behandlingen är avkopplande och skön och ger dig en unik egentid.

En fransförlängning är bekväm vardagslyx. Du kan stiga direkt upp ur sängen på morgonen och känna dig snygg och redo för dagen! Det är perfekt för dig som har ont om tid och vill slippa krångla med mascara.

En fransförlängning är den optimala lösningen för dig som gillar att bli klar snabbt i din vardag, som tränar, ska iväg på sol-, bad-, skidsemester eller vill vara extra fin inför en fest eller ett bröllop.

För mig är mötet med dig och att göra dig nöjd, det viktigaste och roligaste med mitt jobb! Att du ska vara nöjd är A och O. Hos mig har du alltid en Nöjd-kund-garanti. Fråga mig så berättar jag mer.

Jag är utbildad vid Lashia och Finare Fransar Education i Stockholm, i både singel- och volymfransar, samt Avancerad Volym hos Look by Linn, Halmstad. Jag har även genomgått utbildning av säkerhet kring härdplaster och kemirisker. Fransstylisten STHLM är medlem hos SEYF (Svenska Estetikers Yrkesförbund) och innehar behandlingsförsäkrin, samt F-skattesedel.

Jag ser fram mot att träffa dig och få ge dig en härlig dos vardagslyx och fina fransar!

Varmt välkommen!

 

Christina Margaritoglou

Certifierad fransstylist

KOM IHÅG – DU HAR ALLTID:

>>  20% RABATT – TIPSA EN VÄN!
TILL BÅDE DIG OCH DIN VÄN NÄR DU REKOMMENDERAR FRANSSTYLISTEN STHLM. (KORT ATT DELA UT FÅR DU PÅ SALONGEN VID DITT BESÖK)*

>> 10% RABATT PÅ ALLA BEHANDLINGAR FÖR AKTIV KVINNAS MEDLEMMAR

* Rabatten gäller endast fransförlängning, ej färgning av fransar & bryn.

 

Behandlingar