Akupunktur, kosmetisk akupunktur & fillers

Se behandlingar nedan och klicka på gröna Boka direkt-knappen för att boka behandling eller gratis konsultation. Flera rabatterade erbjudanden finns. Har du frågor om några av dessa behandlingar så maila Dr Vincent Richards direkt på:

Holistchealth.sverige@gmail.com.

Akupunktur, Elektroakupunktur & Kosmetisk akupunktur
Förutom traditionell akupunktur vilket används för att lindra smärta och behandla diverse sjukdomstillstånd erbjuder vi också Elektroakupunktur. Elektroakupunktur är ett modernt behandlingssätt som går ut på att stimulera akupunkturnålarna med mycket svaga strömimpulser vilket upplevs som en behaglig känsla i muskulaturen. Elektroakupunktur kan användas vid i stort sätt alla smärttillstånd. Tanken bakom elektroakupunktur är att man får en starkare stimulering jämfört med manuell nålstimulering. För tex huvudvärk, migrän, nackbesvär, ischias, ryggbesvär, idrottsskador, artros i knän etc.

Den kosmetiska akupunkturen är en vitaliserande behandling som görs med extra tunna nålar. En behandlingskur om 10 behandlingar rekommenderas för att främja tillväxt/produktion och återuppbyggnad av kollagen. Resultatet blir att huden sakta fylls ut och stramas upp och ger mätbara resultat på lyster, rynkor och fina linjer. Akupunkturen påverkar även ansiktsmusklerna och ger på så sätt ett naturligt lyft i huden.

Alla kan behandlas men rådfråga din läkare om du lider av migrän eller högt blodtryck.

Dermal fillers, Stylage
Dermal filler är en behandling helt utan kirurgiskt ingrepp. Stylage klassas som tredje generationens hudfiller bestående av hyaluronsyra, ett kroppseget icke permanent ämne som binder fukt. Behandlingen görs för att korrigera fina linjer och rynkor, ansiktsveck, ärr, svullnad eller förstärka kontur som tex öka volym i kinder och läppar.

Botulinumtoxin (BOTOX®)
Botox är världens mest använda metod för borttagning av rynkor i ansiktet. Botox har också i decennier använts inom neurologi och ögonsjukdomar för behandling av lokala kramp- och muskelspänningstillstånd som tex migrän och spänningshuvudvärk. De senaste 10-15 åren har Botox använts för reduktion av ansiktsrynkor orsakade av muskelsammandragningar.

En liten mängd Botox injiceras i huden för att blockera nervimpulser i utvalda ansiktsmuskler som gör att muskeln dras samman och bildar rynkor. Resultat blir att linjer och rynkor som skapats av att man tex kisat mot solen och rynkat pannan, mjukas upp och blir mindre synliga.

 

VinnyOm Vincent

Född i Australien nu boendes i Sverige och Lettland. Vinny som han kallas är från grunden utbildad sjuksköterska och narkosläkare och har sen dess vidareutbildat sig inom sjuk- och skönhetsvård samt akupunktur. Han har även en klinik i Lettland och han jobbar dessutom med hälsoprojekt inom EU, nu senast med alkohol- & drogmissbruk för tonåringar.

Utbildningar
1987, Sjuksköterska, St Bartholomew’s, London UK.
1995, Narkosläkare, University of Wales & Griffiths University, Wales & Brisbane, Australien.
1997, Anestesi och Intensivvård, University of Wales & Griffiths University, Wales & Brisbane, Australien.
2007, Akupunktur, Beijing International Acupuncture Training Center i Peking, Kina.
2013, Master i Folkhälsovetenskap, Mälardalens högskola.
2014 & 2015, Botox och Dermal Fillers, The Harley Street Clinic, London UK.

Behandlingar

Boka via
Boka direkt!