HIFU 4D

HIFU med 4D-teknik till bästa pris.
Hög intensiv fokuserad ultraljud är en behandlingsmetod för att strama upp huden på djupet. Det är det närmaste ett ansiktslyft och fettreducering man kan komma utan att göra ett kirurgiskt ingrepp. Den senaste 4D-tekniken gör behandlingen både effektivare, snabbare och mindre smärtsam jämfört med tidigare.

Huden åldras
När huden åldras tappar man elasticitet i den djupt liggande bindväven. Huden blir slapp och hängig. För att motverka detta och stimulera bindväven att växa till och strama upp sig kan man göra olika laser och ljusbehandlingar. Ljuset tillför värme som ger en kontrollerad inflammatorisk reaktion så att bindväven påverkas. Laserljus, IPL ljus och radiofrekvens är de vanligaste metoderna. Dessa metoder behandlar många hudproblem men har dock en begränsning då man inte kommer ned till de djupaste bindvävslagren utan att ge en för aggressiv skada i huden.
Fokuserad intensivt ultraljud har en helt annan teknik då inget upptag av energin absorberas av pigment eller kärl i ytliga huden.
Man mäter med visuellt ultraljudsscanning hur djupt denna hinna ligger när man ställer in maskinen på exakt behandlingsdjup.
Behandling ger en uppstramning av den bindvävshinna som musklerna är fästade i. Detta ger en mer markerad käklinje samt hals. Kinder kan lyftas samt man kan få ett lyft av ögonbrynen. En viss effekt kan man se direkt efter behandlingen men den största effekten sker gradvis. Slutgiltiga resultatet sker först efter 3–6 månader. Ny bindväv som ska växa till i skadeområdet sker långsamt ungefär på samma sätt som en sena läker om det varit skadad.
Det är viktigt att ta bra kort på ansiktet före behandling och efter ca 3 månader.

Marina Apostolova / Kosmetolog, microneedling och HIFU-specialist

Boka online via boka direkt eller ring: 08-642 99 11

Boka direkt »

Behandlingar

Boka via
Boka direkt!