Akupunktur

Akupunktur, Elektroakupunktur & Kosmetisk akupunktur
Förutom traditionell akupunktur vilket används för att lindra smärta och behandla diverse sjukdomstillstånd erbjuder vi också Elektroakupunktur. Elektroakupunktur är ett modernt behandlingssätt som går ut på att stimulera akupunkturnålarna med mycket svaga strömimpulser vilket upplevs som en behaglig känsla i muskulaturen. Elektroakupunktur kan användas vid i stort sätt alla smärttillstånd. Tanken bakom elektroakupunktur är att man får en starkare stimulering jämfört med manuell nålstimulering. För tex huvudvärk, migrän, nackbesvär, ischias, ryggbesvär, idrottsskador, artros i knän etc.

Den kosmetiska akupunkturen är en vitaliserande behandling som görs med extra tunna nålar. En behandlingskur om 10 behandlingar rekommenderas för att främja tillväxt/produktion och återuppbyggnad av kollagen. Resultatet blir att huden sakta fylls ut och stramas upp och ger mätbara resultat på lyster, rynkor och fina linjer. Akupunkturen påverkar även ansiktsmusklerna och ger på så sätt ett naturligt lyft i huden.

Alla kan behandlas men rådfråga din läkare om du lider av migrän eller högt blodtryck.

 

Vinny

Om Dr Vinny

Har du frågor om själva behandlingen kan du kontakta Vinny på mail: holistichealth.sverige@gmail.com

Född i Australien nu boendes i Sverige och Lettland. Vinny är från grunden utbildad sjuksköterska och narkosläkare och har sedan dess vidareutbildat sig inom sjuk- och skönhetsvård samt akupunktur. Han har även en klinik i Lettland och han jobbar dessutom med hälsoprojekt inom EU, nu senast med alkohol- & drogmissbruk för tonåringar.

 

Utbildningar
1987, Sjuksköterska, St Bartholomew’s, London UK.
1995, Narkosläkare, University of Wales & Griffiths University, Wales & Brisbane, Australien.
1997, Anestesi och Intensivvård, University of Wales & Griffiths University, Wales & Brisbane, Australien.
2007, Akupunktur, Beijing International Acupuncture Training Center i Peking, Kina.
2013, Master i Folkhälsovetenskap, Mälardalens högskola.
2014 & 2015, Botox och Dermal Fillers, The Harley Street Clinic, London UK.                                                   2016 PRP/Dracula Therapy/Vampyrbehandling certification from London UK.

Behandlingar

Boka via
Boka direkt!